.pemalas.

Standard

Memang aku adalah pemalas. Disuruh posting satu lagu setiap hari aja nggak kelarkelar.

Jadi, mulai sekaraaaaang kita ganti kata “Day” menjadi “Song” aje yeee.. Berhubung udah banyak rapelannya. Hihihi.

Yuk mari lanjuttttttttt..

One response »

  1. Gw kemaren ngerapel 4 hari aja donk smit. Trus yg postingan hari ini dah gw siapin kemaren mumpung lowong dan inget.Hahahaa nyari perkara aja sih gw ikut2 si 30day music challenge ini. Eh tp seru jg. Jadi…lanjooooot!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s