.just wondering…..

Standard

Ok, this is related to a particular recent issue. I won’t say which one, but you will know what I am talking about.

Aside from all judgments, sympathy, critics and opinions…..

….. if you were in their shoes, would YOU confess?

Barangkali berada di posisi itu gak sehitam-putih yang ada di bayangan orang. Dan gw percaya bahwa apapun yang dilakukan dan dikatakan seseorang pasti udah berdasarkan alasan sebelum akhirnya menjadi keputusan. Ada berbagai faktor yang tidak diketahui, yang gak muncul ke permukaan, mungkin juga termasuk adanya keluarga yang perlu dilindungi perasaannya. Dan tentu saja lebih penting mikirin perasaan keluarga sih daripada mikirin orangorang lain (yang kebanyakan gak kenal secara personal), yang bakalan tetep dan terusmenerus nge-judge mengenai benar atau salahnya suatu tindakan atau pernyataan.

You know, there are times when we’re being judged by some people as well. And, remember how at that times all we want to do is screaming in front of those people, telling them to “MIND YOUR OWN BUSINESS!” ?!

Well, maybe it’s time for us to mind our own business.

Because, actually, this doesn’t affect your life, does it? So that’s why your opinion doesn’t matter.

Just saying.

3 responses »

  1. Setuju! I never expect them to confess (lah, siapa juga gw :p), tapi gw salah satu yg mikir lbh baik diem aja dulu dan *menghilang* daripada ngotot abis2an gak ngaku untuk sesuatu yg udh kebuka jelas. Soalnya percuma mau diladenin juga dan tambah ngotot, ya tambah diketawain dan dicerca.Just my personal opinion siiihhh😉

  2. permisiiii, ikutan comment boleh ya,mba??🙂
    just want to say SETUJUUUUUUU…mind your own business!!
    that’s it!!🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s