.geram.

Standard

Hey You, Mr. Pathetico,

You think you’re doing your job very well, they adore you so much. Well, news flash, they’re not.

You pick your enemies ever so randomly, and that day, you picked me.

Perhaps, it was kinda smart to picked me one of these days. Because I kinda lost the old, violent me somewhere along the way. But if you think that you could get away easily, boy, you’re wrong.

It’s disturbing to know that someone’s using your head as a stepping stone. And it’s even more disturbing to know that YOU are using MY head, and yet, 15 years later, WE will still find you, stuck in the same position. Still the same rude person.

What. A. Waste.

I choose to fight this battle tomorrow just so you know that this is true: you picked the wrong person. I am planning my revenge.

And I hope I’ll be the one who walk away with pride, and my head up high.

So there.

3 responses

  1. Kadang seperti yang banyak dibilang, gak perlu ngeladenin orang… bikin cape, emosi jiwa. Tapi ada beberapa keadaan yang menurut gw pribadi mesti dikelarin, karena do nothing bakalan tetep bikin emosi jiwa.

    Apapun itu, ingatlah postingmu belakangan ini yang katanya mulai dewasa, jadi marah-marahnya tetep lady-like yaaahhhh **cuupppsss**

  2. heheheee… terima kasih sayaaaaangs… gw mah anaknya manis kalo gak diutakatik, giliran ada yang macemmacem langsung keluar tanduknya deh.. ini gak seringsering kok.

    dan cukup ladylike, cukup mengena sasaran, dan sudah (bisa dikatakan) beres.

    nggak mau marahmarah lagi, komennya saya tutup yah.. twengks all!🙂